Метт РівзMatt Reeves

Метт Рівз / Matt Reeves
Народився 27 квітня 1966; Роквілль-Центр, Нью-Йорк, США
Зріст: 173 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Метта Рівза

Бетмен (2022) ... режисер, продюсер, сценарист
Вдалині (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Переродження (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Парадокс Кловерфілда (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
WETA: Pushing Boundaries (2017) ... Self
War for the Planet of the Apes: All About Caesar (2017) ... Self
The Apes Saga: An Homage (2017) ... Self
Війна за планету мавп (2017) ... режисер
Відео з участю Метта Рівза

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Метта Рівза. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Метта Рівза

Написати коментар...
Написати коментар...