Хоакін ФеніксJoaquin Phoenix

Хоакін Фенікс / Joaquin Phoenix
Повне ім'я: Joaquin Rafael Bottom
Народився 28 жовтня 1974; Сан-Хуан, Пуерто-Рико
Зріст: 173 см
67%
2
33%
1

Фільмографія Хоакіна Фенікса

C'mon C'mon (2020) ... Johnny
Джокер (2019) ... Arthur Fleck / Joker
Лу (2018) ... Karl
Брати Сістерс (2018) ... Charlie Sisters
Dominion (2018) ... рассказчик
Марія Магдалина (2018) ... Jesus
Не хвилюйся, він далеко не піде (2018) ... John Callahan
По моїй землі (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Тебе ніколи тут не було (2017) ... Joe
Що таке здоров'я (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)

Біографія Хоакіна Фенікса

Хоакін Рафаель Фенікс народився 28 жовтня 1974 року в Пуерто Ріко, в сім'ї колишніх хіпі, а на той момент - місіонерів секти «Діти Господа». Він був третьою дитиною в сім'ї, у нього вже були старший брат Рівер і сестра Рейн, а пізніше народилися молодші сестри Ліберті і Саммер.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Хоакіна Фенікса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Хоакіна Фенікса

Написати коментар...
Написати коментар...