Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Деніел КрейгDaniel Craig

Деніел Крейг / Daniel Craig
Повне ім'я: Daniel Wroughton Craig
Народився 2 березня 1968
Зріст: 178 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Деніела Крейга

Ножи наголо 2 (2022) ... Benoit Blanc
007: Не час помирати (2021) ... James Bond
$ 25 000 000, продюсер (сопродюсер)
$ 25 000 000
Ножі наголо (2019) ... Benoit Blanc
Official Title Reveal of Bond 25 (2019) ... James Bond
The Making of Omega's Seamaster Diver 300M Campaign with Daniel Craig (2018) ... Self
Пьюріті (2018) ... Andreas Wolf, продюсер (исполнительный продюсер)
Кінги: Банди Лос-Анджелеса (2017) ... Obie
Удача Лохана (2017) ... Joe Bang

Біографія Деніела Крейга

Деніел Крейг народився 2 березня 1968 року в Честері, Англія.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Деніела Крейга. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Деніела Крейга

Написати коментар...
Написати коментар...