Дем'єн ШазеллDamien Chazelle

Дем'єн Шазелл / Damien Chazelle
Народився 19 січня 1985; Провіденс, Род-Айленд, США
Зріст: 177 см
Освіта: Дем'єн навчався кінематографу в Гарвардському університеті та закінчив його в 2007 році.
100%
1
0%
0

Фільмографія Дем'єна Шазелла

Перша людина (2018) ... режисер, продюсер (продюсер)
89-а церемонія вручення премії «Оскар» (2017) ... актор
Ла-Ла Ленд (2016) ... режисер, сценарист
Вулиця Монстро, 10 (2016) ... сценарист
Surrogate (2016) ... продюсер, продюсер, продюсер
Одержимість (2013) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Дем'єна Шазелла. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Дем'єна Шазелла

Написати коментар...
Написати коментар...