Марго РоббіMargot Robbie

Марго Роббі / Margot Robbie
Повне ім'я: Margot Elise Robbie
Народилася 2 липня 1990; Голд-Кост, Квінсленд, Австралія
Зріст: 168 см
100%
5
0%
0

Фільмографія Марго Роббі

Барбі (2023) ... Barbie, продюсер
Вавилон (2022) ... Nellie LaRoy
Амстердам (2022) ... Valerie
Місто астероїдів (2022) ... актриса
Загін самогубців: Місія навиліт (2021) ... Harley Quinn
Maid (2021) ... продюсер (продюсер)
Кролик Петрик: Втеча до міста (2020) ... Flopsy Rabbit
Перспективна дівчина (2020) ... продюсер
Хижі пташки та фантастична Харлі Квін (2020) ... Harley Quinn

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Марго Роббі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Марго Роббі

Написати коментар...
Написати коментар...