Чутки, в яких згадується Марго Роббі

8 листопада 2014,  15:47 | Чутки | Автор: Елена Стрельбицкая

Після своєї оскароносної ролі в фільмі «Далласький клуб покупців» Джаред Лето відправився в тур зі своєю групою 30 Seconds To Mars, а тепер, схоже, приглядає нову роль в екшені «Загін самогубців», заснованому на творах «DC Comics».

Джаред Лето завжди ретельно вибирає свої ролі, і найчастіше потрапляє прямо в яблучко. Ось і тепер, після драматичного образу транссексуала Рейона, хворого на СНІД, він можливо втілить на екрані одного з найвідоміших лиходіїв світу коміксів.

В листопаді Лето давав інтерв'ю, в якому не назвав свій новий фільм, але натякнув на цікавий проект:

У мене є на прикметі один проект. Я дуже радий тому, що відбувається. Є дивовижні можливості, і я дуже вдячний за них. З нетерпінням чекаю, коли знову буду зніматися після закінчення туру. 2015 рік буде дуже захоплюючим.

«Загін самогубців» повинен об'єднати суперлиходіїв, які отримали від уряду шанс спокутувати своїх гріхи. Для цього вони повинні відправитися на місію, з якою можуть і не повернутися.

Режисером кінокартини оголошений Девід Ейр. З чуток, там можуть зіграти Том Харді, Уілл Сміт, Марго Роббі і Джессі Айзенберг, якому приписують роль Лекса Лютора, заклятого ворога Супермена. Раніше з роллю Джокера пов'язували Райана Гослінга, але він начебто не захотів укладати контракт на кілька фільмів одразу, адже зрозуміло, що «Загін самогубців» може стати початком нової франшизи.

Останнім, хто наробив галасу своїм втіленням Джокера на великому екрані, був Хіт Леджер, посмертно отримав за свою роль у фільмі «Темний лицар» «Оскар».

Вихід «Загону самогубців» очікується в серпні 2016 року.