Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Стівен СпілбергSteven Spielberg

Стівен Спілберг / Steven Spielberg
Повне ім'я: Steven Allan Spielberg
Народився 18 грудня 1946; Цинциннаті, Огайо, США
Зріст: 171 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Стівена Спілберга

Колір ліловий (2023) ... продюсер
Індіана Джонс 5 (2023) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Фабельмани (2022) ... режисер, продюсер, сценарист
Трансформери: Час Звіроботів (2022) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Світ Юрського періоду 3: Домініон (2022) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Halo (2022) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Вестсайдська історія (2021) ... режисер, продюсер (продюсер)

Біографія Стівена Спілберга

Стівен Аллан Спілберг народився 18 грудня 1946 року в м. Цинцинатті, штат Огайо, США. Стівен захопився кінематографом ще в раннім дитинстві: перші стрічки в його режисерської фільмографії датовані 1959 роком. Знявши в 1968 році короткометражний фільм «Емблін» він звернув на себе увагу й був прийнятий на роботу в компанію «Юніверсал», де йому довірили роботу над телефільмами й серіалами.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Стівена Спілберга. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Стівена Спілберга

Написати коментар...
Написати коментар...