Гаррісон ФордHarrison Ford

Гаррісон Форд / Harrison Ford
Народився 13 липня 1942
Зріст: 185 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Гаррісона Форда

Громовержці (2024) ... Thaddeus «Thunderbolt» Ross
Капітан Америка: Новий світовий порядок (2024) ... Thaddeus «Thunderbolt» Ross
Індіана Джонс і Циферблат долі (2023) ... Indiana Jones
Правдива терапія (2023) ... Paul Rhoades
1923 (2022) ... Jacob Dutton
Сходи (2022) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Поклик пращурів (2020) ... John Thornton
Зоряні Війни: Скайвокер. Сходження (2019) ... Han Solo
Армстронг (2019) ... рассказчик
Секрети домашніх тварин 2 (2019) ... Rooster

Біографія Гаррісона Форда

Харрісон Форд народився 13 липня 1942 року в м. Чикаго у звичайній американській родині середнього класу. Замолоду Форд був абсолютно байдужий стосовно кінематографа й ходив у кіно практично тільки на побаченнях з подружками. У школі він був скромним тихим хлопчиком, погано вписувався в колектив, а тому мав мало друзів і багато проблем – місцеве хуліганство любило познущатися над ним... У підлітковому віці Харрісон став більш товариським малим, став відвідувати різного роду вечірки, однак так ніколи й не став популярним серед дівчин.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Гаррісона Форда. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Гаррісона Форда

Написати коментар...
Написати коментар...