Лів ТайлерLiv Tyler

Лів Тайлер / Liv Tyler
Повне ім'я: Лив Рундгрен (Liv Rundgren)
Народилася 1 липня 1977; Нью-Йорк, США
Зріст: 177 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Лів Тайлер

911: Самотня зірка (2020) ... Michelle Blake
До зірок (2019) ... Eve
Здичавіла (2018) ... Ellen Cooper, продюсер
Порох (2017) ... Anne Vaux
Falling Up (2017) ... Amelia Earhart
Куртизанки (2017) ... Lady Isabella Fitzwilliam
Outlaws (2015) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Залишені (2014) ... Meg Abbott
Космічна станція 76 (2014) ... Jessica

Біографія Лів Тайлер

Лів Тайлер (англ. Liv Tyler), уроджена Рандгрен (англ. Rundgren; нар. 1 липня 1977) – американська кіноактриса і модель. Найбільш відома по кінематографічному образу ельфійки Арвен Ундоміель, втілених у фільмах «Володар Перснів: Братство персня», «Володар перснів: Дві фортеці» та «Володар перснів: Повернення короляі».

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Лів Тайлер. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Лів Тайлер

Написати коментар...
Написати коментар...