«911: Самотня зірка»: промо, постер і дата прем'єри 2 сезону

4 січня 2021,  15:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джина Торрес замінить Лів Тайлер в 2 сезоні драматичного серіалу «911: Самотня зірка», що підтверджує його новий промо-ролик. Тим часом в головній ролі на телеекрани повернеться актор Роб Лоу.

«911: Самотня зірка» є спін-оффом серіалу «911 служба порятунку» і слідує за пригодами Овена Стренда (Лоу), капітана пожежної станції 126.

У 1 сезоні йому допомагала Мішель Блейк (Тайлер), капітан парамедик, а тепер їй на зміну прийшла капітан парамедик Томмі Вега (Торрес). Вона є матір'ю 8-річних близнюків, яка повертається на роботу, коли ресторан її чоловіка стикається з серйозними проблемами через пандемію COVID-19.

У промо-ролику, який ви можете подивитися вище, Овен тепло вітає Томмі в своїй пожежній станції і каже, що на них «чекає весела робота разом». І Томмі з цим погоджується.

Також в нових серіях повернуться Ронен Рубінштейн (Тайлер Кеннеді «Ті-Кей» Стренд), Сьєрра Ейліна МакКлейн (Грейс Райдер), Джим Перрак (Джадсон «Джадд» Райдер), Наташа Карам (Маржан Марвані), Браян Майкл (Пол Стрікланд), Рафаель Сільва (Карлос Рейес), Джуліан Воркс (Матео Чавес), Бріанна Бейкер (Ненсі Джилліан) та Марк Еліас (Тім Роузвотер).

Прем'єра 2 сезону відбудеться 18 січня, як повідомляють промо-ролик і постер.

1495 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: