Джина ТорресGina Torres

Джина Торрес / Gina Torres
Народилася 25 квітня 1969; Нью-Йорк, США
Зріст: 178 см
50%
1
50%
1

Фільмографія Джини Торрес

Troubled Waters (2020) ... Janice Waters
911: Самотня зірка (2020) ... Tommy Vega
Пірсон (2019) ... Jessica Pearson, продюсер (исполнительный продюсер)
Крайній космос (2018) ... актриса
Star Wars Forces of Destiny: Volume 2 (2017) ... Ketsu Onyo
Star Wars Forces of Destiny: Volume 1 (2017) ... Ketsu Onyo
Зоряні війни: Сили долі (2017) ... Ketsu Onyo
Кігті (2017) ... Sally Bates
Рівердейл (2017) ... Mrs. Burble
Відео з участю Джини Торрес

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джини Торрес. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джини Торрес

Написати коментар...
Написати коментар...