У кінотеатрах показують фінальні частини «Володаря перснів» та «Хоббіта»

19 лютого 2021,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові знову пережити епічні Битву на Пеленорських полях та Битву п'яти армій на великому екрані? Тоді поспішайте в найближчий кінотеатр, оскільки 18 лютого в повторний прокат вийшли фільми «Володар перснів: Повернення короля» та «Хоббіт: Битва п'яти воїнств».

У фінальній главі історії про Фродо та Перстень Всевладдя «Володар перснів: Повернення короля» наших героїв чекають битви, які вирішать долю всього Середзем'я та усіх його народів. Повелитель сил темряви Саурон направляє свої незліченні раті під стіни Мінас-Тіріта, фортеці Останньої Надії. Він смакує близьку перемогу, але саме це й заважає йому помітити дві крихітні фігурки хоббітів, що наближаються до Вогняної гори, де їм належить знищити Перстень Всевладдя. Чи посміхнеться їм щастя?

У третьому фільмі трилогії «Володар перснів» зіграли Елайджа Вуд, Шон Естін, Вігго Мортенсен, Іен МакКеллен, Орландо Блум, Джон Ріс-Девіс, Домінік Монахен, Біллі Бойд, Енді Серкіс, Міранда Отто, Бернард Гілл, Карл Урбан, Девід Венем, Г'юго Вівінг, Кейт Бланшетт, Лів Тайлер, Іен Холм та Джон Ноубл.

Тим часом «Хоббіт: Битва п'яти воїнств» є заключною частиною подорожі відважного хоббіта Більбо Беггінса та його друзів. Після того, як Більбо увійшов в лігво Смауга та розгнівав його, дракон горить бажанням помститися. Але у кожного є слабке місце, і Смауг не виняток. Чи зможуть Більбо та гноми повернути рідне королівство Еребор і скарби відібрані Смаугом? І якщо так, то чи зможуть вони їх утримати?

В останній пригоді Більбо взяли участь актори Мартін Фріман, Іен МакКеллен, Річард Армітедж, Люк Еванс, Еванджелін Ліллі, Лі Пейс, Орландо Блум, Бенедикт Камбербетч, Кен Стотт, Ейдан Тернер, Грем МакТавіш, Г'юго Вівінг, Крістофер Лі та Кейт Бланшетт.

Режисером цих двох трилогій виступив Пітер Джексон. Адаптувати йому легендарні твори Дж.Р.Р. Толкіна допомагали сценаристки і продюсерки Френ Волш та Філіппа Бойєнс.

3461 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: