Оновлення, в яких згадується Лів Тайлер

4 червня 2019,  15:42 | Оновлення

У мережі з'явився український трейлер горора про злу ляльку «Дитячі ігри». Фільм – перезапуск культової лінійки, яка стартувала наприкінці вісімдесятих. Поставив нову стрічку дебютант повного метра Ларс Клевберг за сценарієм Тайлера Бертона Сміта.

Мати-одиначка Карен дарує своєму синові Енді ляльку, про яку мріють всі діти. Однак незабаром стає ясно, що Енді дістається більше, ніж просто іграшка...

У фільмі знімалися Лів Тайлер, Обрі Плаза, Брайан Тайрі Генрі та Гебріел Бейтман​. Прем'єра фільму «Дитячі ігри» відбудеться 20 червня.

31 травня 2018,  14:38 | Оновлення

З'явився український трейлер фільму «Здичавіла».

Усе своє життя 16-річна Анна (Бел Паулі) росла далеко від яких би то не було інших людей. Єдиним, кого дівчинка постійно бачила, був чоловік, якого вона називала Тато (Бред Дуріф). Чоловік завжди приховував усе про походження Анни, не розповідаючи про це зовсім нічого. Але так не могло тривати вічно – дівчина потрапила у справжній світ. Там її знайшла шериф Еллен (Лів Тайлерзі своїм 16-річним братом Реєм. Тепер Анна може розраховувати на повний захист. Тільки ось дівчина параноїдально боїться ночі, адже батько їй розповідав про жахливих монстрів, які живуть у темряві. Чоловік завжди говорив, що Анна особлива, тому чудовиська будуть полювати за нею. Але монстрів же не існує, правда?

В кінотеатрах України дивіться з 21 червня.