Оновлення, в яких згадується Стівен Спілберг

4 січня 2019,  23:32 | Оновлення

До Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту та 25-річчя створення картини, у обмежений кінотеатральний прокат вийде знаковий фільм Стівена Спілберга «Список Шиндлера».

«Список Шиндлера» – це історична стрічка, знята на основі історичних подій. Вона розповідає про фабриканта Оскара Шиндлера (Ліам Нісон), якому під час Другої світової війни вдалося врятувати понад 1000 євреїв.

Читати далі...
8 грудня 2017,  19:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Генкс задає Меріл Стріп гіпотетичне питання в дебютному фрагменті історичної драми «Секретне досьє».

У новому фільмі Стівена Спілберга два видатних актора нашого часу втілюють видавця газети The Washington Post Кей Грем і її редактора Бена Бредлі, які збираються опублікувати скандальні Документи Пентагону, oj повідомляють про масове приховування урядових секретів протягом правління чотирьох президентів. І в даній сцені Бредлі запитує у Грем, коли у них в руках будуть ці документи, чи погодиться вона їх оприлюднити, чи буде захищати президентів, з якими зустрічалася на світських раутах.

Дивимося український трейлер «Секретне досьє». В кінотеатрах побачити картину Спілберга буде можливо з 1 лютого.

8 грудня 2017,  13:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер пригодницької картини «Світ Юрського періоду 2» від продюсера Стівена Спілберга.

У сиквелі «Світу Юрського періоду», де відкриття нового парку з динозаврами пройшло за небезпечним сценарієм «Парку Юрського періоду», повертаються Кріс Претт і Брайс Даллас Говард, які знову вирішують відправитися на острів, населений давніми істотами. Але рятувати вони будуть не людей, а динозаврів, адже їх острів ось-ось вибухне. Також в трейлері з'являється зірка франшизи Джефф Голдблюм та новачок Джастіс Сміт.

Дивимося відео про зйомки «Світ Юрського періоду 2», яке показує, як створювалися динозаври. У кіно фільм прибуде 7 червня 2018 року.

14 листопада 2017,  16:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер майбутньої історичної драми Стівена Спілберга «Секретне досьє», де головні ролі виконують Том Генкс і Меріл Стріп.

До редакції Washington Post потрапляють секретні документи Міністерства оборони США. Газетярі розуміють — уряд приховував від народу достовірну інформацію про війну у В'єтнамі. Та опублікувавши матеріали, вони поставлять на карту власну кар'єру і безпеку. Чи наважаться журналісти відкрити доступ до правди?

В український прокат «Секретне досьє», якому вже пророкують як мінімум кілька номінацій на «Оскар», вийде 1 лютого 2018 року.

9 листопада 2017,  00:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарі премії «Оскар» Меріл Стріп і Том Генкс розкривають секрети уряду США в дебютному трейлері нової біографічної драми «Секретне досьє», знятої видатним Стівеном Спілбергом.

Натхненна реальними подіями картина розповість, як в 1971 році редактори провідних американських газет The New York Times і The Washington Post — Кей Грем (Стріп) та Бен Бредлі (Генкс) — оприлюднили скандальні документи, що стосуються війни США у В'єтнамі та повідомляють про масове приховування урядових секретів протягом правління чотирьох президентів.

У США напередодні «Оскара» фільм вийде в обмежений прокат в грудні. Чекаємо оголошення дати його української прем'єри, яка, ймовірно, може відбутися в лютому 2018 року.

26 вересня 2017,  16:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO приготував багатообіцяючий документальний фільм про легендарного Стівена Спілберга, який називається просто «Спілберг». І в його першому трейлері сам режисер і його колеги Леонардо ДіКапріо, Мартін Скорсезе та Ліам Нісон згадують, як він починав свою кар'єру і його фільм-прорив «Щелепи», а також його досягнення.

Прем'єра документального творіння Сьюзен Лесі, де з'являться багато інших голлівудських акторів і режисерів, відбудеться 7 жовтня.

17 серпня 2017,  16:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український тизер-трейлер фантастики «Першому гравцю приготуватися», екранізації бестселера Ернеста Клайна. Його події відбуваються в 2045 році, коли світ стоїть на межі хаосу. Люди шукають порятунку в «Оазисі» — дорогий системі віртуальної реальності, створеній геніальним і ексцентричним Джеймсом Холлідеєм (Марк Райленс). Після своєї смерті він заповідає свій статок тому, хто знайде «великоднє яйце» всередині цієї гри. Весь світ починає на нього полювання, включаючи юнака Вейда Воттса (Тай Шерідан).

Українська прем'єра фантастики від легендарного Стівена Спілберга відбудеться 29 березня 2018 року.

15 серпня 2017,  16:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки все ще чекаємо на його українську версію, дивимося тизер-трейлер наукової фантастики Стівена Спілберга «Першому гравцю приготуватися», представлений на Comic-Con, в російському дубляжі. Фільм розповідає про хлопця на ім'я Вейд (Тай Шерідан), який живе в трущобах та є представником «зниклого покоління», що проводить свій час в віртуальному світі гри «Оазис», межею в якій є лише людська фантазія.

В українські кінотеатри екранізація культового роману Ернеста Клайна прибуде в березні 2018 року.

23 липня 2017,  03:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний трейлер фантастики «Першому гравцю приготуватися» відправляє нас у віртуальний світ письменника Ернеста Клайна, який оживляє на екрані Стівен Спілберг. В 2025 році юний Вейд (Тай Шерідан) живе в трущобах, і його єдиним способом звідти вирватися є популярна гра «Оазис», де межею є тільки людська фантазія. Ви готові приєднатися до нього?

Українська прем'єра фільму відбудеться в березні 2018 року, одночасно з усім світом. З нетерпінням чекаємо дубльованого трейлера.

25 червня 2016,  23:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Два нових ТВ-ролика «Великого і доброго велетня» Стівена Спілберга ближче знайомлять нас з новим чарівним світом, створеним Disney, і його мешканцями, менш доброзичливими велетнями.

В українських кінотеатрах з 30 червня.

18 квітня 2016,  19:17 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Нарешті об’єдналися, щоб дати нове життя улюбленій класиці Даля «Великий дружній велетень». Під режисурою Стівена Спілберга, «Великий дружній велетень» розповідає історію дружби маленької дівчинки та Велетня, який відкриває для неї світ дива та небезпечних пригод у Краю Гігантів.

В кінотеатрах України і РФ з 30 червня.

20 грудня 2015,  15:00 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Вперше в історії кіно імена знаменитого письменника Роальда Даля, легендарного режисера і продюсера Стівена Спілберга і Disney зустрілися в одному проекті – екранізації всесвітньо відомої книги «Великий дружній велетень». На глядачів чекає неймовірна історія зустрічі маленької дівчинки і великого і дружнього Велетня, який знайомить її з чудовою і повною небезпек Країною Гігантів.

В кінотеатрах України і РФ з 30 червня 2016 року.