Грета ГервігGreta Gerwig

Грета Гервіг / Greta Gerwig
Народилася 4 серпня 1983; Сакраменто, Каліфорнія, США
100%
1
0%
0

Фільмографія Грети Гервіг

Барбі (2020) ... режисер, сценарист
Маленькі жінки (2019) ... режисер, сценарист
Острів собак (2018) ... Tracy Walker
Леді Берд (2017) ... режисер, сценарист
Жінки ХХ століття (2016) ... Abbie
Джекі (2016) ... Nancy Tuckerman
Такса (2016) ... Dawn Wiener

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Грети Гервіг. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Грети Гервіг

Написати коментар...
Написати коментар...