Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Скарлетт ЙоханссонScarlett Johansson

Скарлетт Йоханссон / Scarlett Johansson
Повне ім'я: Scarlett I. Johansson
Народилася 22 листопада 1984; Нью-Йорк, США
Зріст: 160 см
83%
5
17%
1

Фільмографія Скарлетт Йоханссон

Місто астероїдів (2022) ... актриса
Крамничка жахів (2022) ... актриса
Співай 2 (2021) ... Ash
Чорна вдова (2021) ... Natasha Romanoff
$ 20 000 000, продюсер (исполнительный продюсер)
$ 20 000 000
VOMO: Vote or Miss Out (2020) ... актриса
Кролик Джоджо (2019) ... Rosie
Шлюбна історія (2019) ... Nicole
Месники: Завершення (2019) ... Natasha Romanoff / Black Widow
$ 35 000 000
Капітан Марвел (2019) ... Natasha Romanoff

Біографія Скарлетт Йоханссон

Скарлетт Йоханссон - американська кіноактриса та співачка. Найбільшу популярність здобула за свої ролі в таких фільмах, як «Заклинатель», «Світ примар», «Труднощі перекладу» і «Дівчина з перловою сережкою».

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Скарлетт Йоханссон. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Скарлетт Йоханссон

Написати коментар...
Написати коментар...