Оновлення, в яких згадується Скарлетт Йоханссон

29 листопада 2017,  16:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно був представлений довгоочікуваний офіційний трейлер блокбастера від Marvel Studios «Месники: Війна нескінченності»!

Залізна людина (Роберт Дауні мол.), Чорна вдова (Скарлетт Йоханссон), Капітан Америка (Кріс Еванс), Тор (Кріс Гемсворт), Халк (Марк Руффало), Червона відьма (Елізабет Олсен), Людина-павук (Том Холланд), Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч) і Чорна пантера (Чедвік Боузман) об'єднуються в епічну суперкоманду, яка має захистити Землю від могутнього суперлиходія Таноса (Джош Бролін).

В українські кінотеатри фільм «Месники: Війна нескінченності» прибуде 3 травня 2018 року. Чекаємо на дубльований трейлер.

22 вересня 2017,  17:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов дебютний трейлер анімації культового режисера Веса Андерсона «Острів собак», який менш ніж за добу зібрав 1,5 млн переглядів. Події мультфільму розвиваються в Японії, де в зв'язку з епідемією собачого грипу всіх собак відправляють на карантин на сміттєвий острів. Одного разу на цей острів приземляється 12-річний хлопчик, який шукає свого пса, і місцеві собаки беруться йому допомогти.

До українських кінотеатрів нове творіння Андерсона, яке озвучили Едвард Нортон, Скарлетт Йоханссон, Брайан Кренстон, Тільда ​​Свінтон та Білл Мюррей, добереться влітку 2018 року.

12 червня 2017,  17:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Виконавець ролі Чорної пантери в Кіновсесвіті Marvel Чедвік Боузман офіційно підтвердив свою участь в «Месниках: Війна нескінченності», поділившись в Твіттері невеликим відео, де його розкладний стілець стоїть на свіжому повітрі між стільцями Наташі Романової (Скарлетт Йоханссон) та Стіва Роджерса (Кріс Еванс). Цікаве він собі вибрав сусідство, враховуючи, що в «Першому меснику: Протистояння» його Т'Чалла виступав на стороні Залізної людини (Роберт Дауні мол.).

Український тизер-трейлер «Чорної пантери», який вийшов на вихідних, дивіться тут. А також з'явилося припущення, коли буде представлений перший трейлер «Війни нескінченності».

6 червня 2017,  17:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику комедії «Розваги дорослих дівчат» її зірки Скарлетт Йоханссон, Джилліан Белл, Зої Кравіц та Ілана Глейзер зіграли у гру «Що б ви вибрали?», де відповіли на різні каверзні питання про секс, друзів і куріння травички.

«Розваги дорослих дівчат», де акторкам складе компанію Кейт МакКіннон, вийдуть в український прокат 15 червня.

1 червня 2017,  23:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки комедії «Розваги дорослих дівчат» Скарлетт Йоханссон, Джилліан Белл, Зої Кравіц та Ілана Глейзер привітали ЛГБТ-спільноту з настанням їх місяця, а також представили перший фрагмент свого фільму, де їх героїні виконують запальний танець, який вони придумали ще в коледжі. А в цей час в залі з надмірним ентузіазмом за них вболіває Кейт МакКіннон.

Новий трейлер комедії Люсії Аньєлло, яка вийде на екрани за два тижні, дивіться тут.

31 травня 2017,  16:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures поділилася абсолютно новим трейлером комедії «Розваги дорослих дівчат», який показує, як починалася дружба героїнь Скарлетт Йоханссон, Зої Кравіц, Джилліан Белл та Ілани Глейзер у коледжі і як потім до них для самого відчайдушного вікенду в їх житті приєдналася Кейт МакКіннон.

Розширений український ТБ-ролик комедії Люсії Аньєлло, яка буде її повнометражним режисерським дебютом, дивимося тут.

29 травня 2017,  14:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений український ТБ-ролик комедії «Розваги дорослих дівчат», де Скарлетт Йоханссон разом з подружками Кейт МакКіннон, Зої Кравіц, Джилліан Белл та Іланою Глейзер йде у відрив перед своїм весіллям, але смерть стриптизера погрожує все зіпсувати.

Побачити шалені пригоди цієї п'ятірки на великому екрані, офіційний український трейлер яких дивіться тут, буде можливо з 15 червня.

23 травня 2017,  17:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Героїні комедії «Розваги дорослих дівчат» у втіленні Скарлетт Йоханссон, Кейт МакКіннон, Джилліан Белл, Зої Кравіц та Ілани Глейзер заявляють в першому українському ТБ-ролику, що їжа — кращий спосіб впоратися зі стресом, і дружно накидаються на піцу. А стресу їм вистачає, адже в одну мить їх веселий дівич-вечір перетворився на кошмар, коли стриптизер впав замертво, й тепер дівчата повинні вирішити, що з ним робити.

В українських кінотеатрах «Розваги дорослих дівчат», чий повноцінний трейлер дивіться тут, відбудуться 15 червня.

6 травня 2017,  13:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий нецензурний трейлер комедії «Розваги дорослих дівчат» («Дуже погані дівчата»), де зіграли Скарлетт Йоханссон, Зої Кравіц та Кейт МакКіннон. Фільм розповість про дівич-вечір, де раптово помирає стриптизер, і тепер дівчатам потрібно непомітно позбутися тіла.

Український трейлер «Розваги дорослих дівчат», де також зіграла Демі Мур, дивіться тут.

30 березня 2017,  18:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова українська фічуретка науково-фантастичного екшену «Привид у броні» показує й розповідає словами режисера Руперта Сандерса та дуету костюмерів Курт і Барт, який працював над «Голодними іграми: Переспівниця», про те, як створювалися його костюми на прикладі наряду гейші та її складної маски.

Очікуваний рімейк зі Скарлетт Йоханссон у головній ролі можна побачити в українських кінотеатрах з сьогоднішнього дня.

28 березня 2017,  17:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У графіку українських прем'єр з'явилася доросла комедія «Розваги дорослих дівчат» («Дуже погані дівчата») зі Скарлетт Йоханссон, Кейт МакКіннон, Зої Кравіц та Демі Мур! Мур в трейлері не видно, зате інші відриваються тут, як в останній раз, запалюючи в клубі та викликаючи в дім стриптизера. Але веселощі закінчуються, коли хлопець опиняється мертвим, і дівчатам потрібно якось позбутися тіла.

В українських кінотеатрах побачити «Розваги дорослих дівчат» можна буде з 13 липня.

27 березня 2017,  19:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

За кілька днів до виходу науково-фантастичного трилера «Привид у броні» в світовий прокат студія Paramount Pictures вирішила поділитися його фінальним трейлером, який показує багато нових моментів з Майором (Скарлетт Йоханссон), її напарником Бату (Йохан Філіп Асбек) та лиходієм-кіборгом Кудзе (Майкл Пітт).

Українську фічуретку, що розповідає про зйомки епізоду з народженням Майора, дивіться тут.

25 березня 2017,  16:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська фічуретка науково-фантастичного екшену «Привид у броні» розкриває, яким чином відтворювався культовий епізод з однойменного аніме, де головна героїня з'являється на світ у вигляді кіборга. Для цього команда режисера Руперта Сандерса використовувала не тільки комп'ютерну графіку, накладену на тіло Скарлетт Йоханссон, а й зробила справжній скелет із пластику й металу з пропорціями акторки, що складається з 1 400 деталей.

Фрагмент «Привида у броні», що показує народження Майора, дивіться тут.

22 березня 2017,  14:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Paramount Pictures продовжує активно просувати римейк культового аніме «Привид у броні», і ось виконавиця його головної ролі Скарлетт Йоханссон представила перші 5 хвилин фільму, які виглядають дуже вражаюче. Майор слухає зустріч високопоставлених людей, на яку раптом нападають кіборги, тому їй доводиться втрутитися. Як вам такий початок?

Інший крутий фрагмент, де Майор б'ється зі злочинцем в воді, дивіться тут.