Себастіан СтенSebastian Stan

Себастіан Стен / Sebastian Stan
Народився 13 серпня 1982; Констанца, Румунія
Зріст: 182 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Себастіана Стена

Що, якби...? (2021) ... Bucky Barnes
Сокіл і Зимовий солдат (2021) ... Bucky Barnes
355 (2021) ... актор
Диявол назавжди (2020) ... Lee Bodecker
Понеділок (2020) ... Mickey
Останній надзвичайний захід (2019) ... Scott Huffman
Коханці (2019) ... Frank
Месники: Завершення (2019) ... Bucky Barnes / Winter Soldier
Ми завжди жили в замку (2018) ... Charles Blackwood
Час відплати (2018) ... Chris

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Себастіана Стена. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Себастіана Стена

Написати коментар...
Написати коментар...