Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Зоі СалданаZoe Saldana

Зоі Салдана / Zoe Saldana
Повне ім'я: Zoe Yadira Zaldaña Nazario
Народилася 19 червня 1978; Пассаік, Нью-Джерсі, США
Зріст: 170 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Зоі Салдани

Аватар 5 (2028) ... Neytiri
Аватар 4 (2026) ... Neytiri
Аватар 3 (2024) ... Neytiri
Вартові Галактики 3 (2023) ... Gamora
Аватар 2: Шлях води (2022) ... Neytiri
Проєкт «Адам» (2022) ... Laura ~~
Амстердам (2022) ... актриса
Майя та три воїни (2021) ... Maya
Дивовижна подорож Віво (2021) ... Rosa
Princess Bride (2020) ... Princess Buttercup

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Зоі Салдани. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Зоі Салдани

Написати коментар...
Написати коментар...