Прем'єра фільму Веса Андерсона «Французький вісник» не відбудеться в цьому році

30 листопада 2020,  20:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, у зв'язку з пандемією COVID-19 нова очікувана стрічка «"Французький вісник" від "Ліберті, Канзас Івнінг Сан"» від культового режисера Веса Андерсона вийде в український прокат 3 грудня, як було заплановано раніше.

Події нового фільму від режисера оскароносної драматичної комедії «Готель "Гранд Будапешт"» розгортатимуться у Франції 20-го століття, а в їхньому центрі опиниться відділення американської газети «Французький вісник», розташоване в Парижі, що доживає свої останні дні, описуючи різні цікаві події .

Для цих подій Андерсон обрав зірковий акторський склад, куди увійшли актори Тімоті Шаламе, Сірша Ронан, Білл Мюррей, Тільда ​​Свінтон, Едріан Броуді, Бенісіо Дель Торо, Овен Вілсон, Леа Сейду, Елізабет Мосс, Френсіс МакДорманд та Джеффрі Райт.

Прем'єра «Французького вісника» повинна була відбутися цієї весни в рамках Каннського кінофестивалю, але він був скасований через світову пандемію коронавірусу, і тепер вихід нового фільму Андерсона на екрани очікується в 2021 році (швидше за все, після його прем'єри в Каннах).

Основні зйомки стрічки проходили в місті Ангулем (південний захід Франції) з листопада 2018 року по березень 2019 року. Повідомляється, що Мюррей та Ронан, у яких є невеликі ролі у фільмі, встигли знятися в своїх сценах всього за 2 дні.

969 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: