Пітер СарсгаардPeter Sarsgaard

Пітер Сарсгаард / Peter Sarsgaard
Народився 7 березня 1971
Зріст: 183 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Бетмен (2022) ... District Attorney Gil Colson
The Guilty (2021) ... актор
Homemade (2020) ... Frank
Harry Haft (2020) ... актор
Ціна правди (2019) ... Walter Duranty
Звук тиші (2019) ... Peter Lucian
Between Earth and Sky (2018) ... Jay
Примарна вежа (2018) ... Martin Schmidt
Ескобар (2017) ... Shepard
The Magnificent Seven: Rogue Bogue (2016) ... Self

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...