«Наречена»: перший погляд на Крістіана Бейла в образі монстра Франкенштейна

6 квітня 2024,  13:33 | Новини фільмів

Лавреат премії «Оскар» Крістіан Бейл втілить культового монстра у новій стрічці режисерки Меггі Джилленгол «Наречена» («The Bride»). І у нас вже є перший погляд на нього в цьому яскравому образі.

Мелодраматичний горор Джилленгол «Наречена» буде адаптацією роману знаменитої письменниці Мері Шеллі, дія якого буде розгортатися в Чикаго 1930-х років і розповість легендарну історію Франкенштейна. Убиту молоду жінку повернули з того світу, але її нове життя дивує її творців, оскільки вона жадає романтики та розпалює радикальний соціальний рух.

Разом з першим поглядом на Бейла Джилленгол також вирішила подражнити нас фотографією Нареченої Франкенштейна, яку зіграє акторка Джессі Баклі. Ви могли бачити її у фільмах «Дулітл», «Код: Залізна кора», «Я подумую з усім цим покінчити» та «Говорять жінки».

Баклі також знялася у попередній режисерській роботі Джилленгол «Зникла дочка», що принесла їй першу номінацію на премію «Оскар».

Як вам Бейл та Баклі у цих образах? Компанію їм у стрічці Джилленгол складуть Пенелопа Крус, Аннетт Бенінг та Пітер Сарсгаард.

403 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...