Джессі БакліJessie Buckley

Джессі Баклі / Jessie Buckley
Народилася 28 грудня 1988; Кілларні, Ірландія
Зріст: 170 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Джессі Баклі

Misbehaviour (2020) ... Jo Robinson
Ironbark (2020) ... Sheila Wynne
Дулітл (2020) ... Queen Victoria
Джуді (2019) ... Rosalyn Wilder
Чорнобиль (2019) ... Lyudmilla Ignatenko
A Battle in Waterloo (2019) ... Ellen
Дика троянда (2018) ... Rose-Lynn Harlan
Жінка в білому (2018) ... Marian Halcombe
Останній пост (2017) ... Honor Martin
Звір (2017) ... Moll
Відео з участю Джессі Баклі

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джессі Баклі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джессі Баклі

Написати коментар...
Написати коментар...