Крістіан БейлChristian Bale

Крістіан Бейл / Christian Bale
Повне ім'я: Christian Charles Philip Bale
Народився 30 січня 1974
Зріст: 183 см
100%
7
0%
0

Фільмографія Крістіана Бейла

Тор: Любов і грім (2022) ... слухи
Аутсайдери (2019) ... Ken Miles
Vice: Deleted Scenes (2019) ... Dick Cheney (segment 'Musical') (segment 'Bunker')
Влада (2018) ... Dick Cheney
Мауглі (2018) ... Bagheera
Вороги (2017) ... Capt. Joseph J. Blocker
Обітниця (2016) ... Chris Myers
Гра на пониження (2015) ... Michael Burry
Лицар кубків (2015) ... Rick
Вихід: Боги та царі (2014) ... Moses

Біографія Крістіана Бейла

Крістіан Чарльз Філіп Бейл народився 30 січня 1974 року в Хаверфордуесті, Уельс, Великобританія. Його мати була танцівницею, а обоє діда виступали на сцені. Акторський дебют Бейла відбувся в театрі, де у віці 10 років він став партнером відомого коміка Роуена Аткінсона.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Крістіана Бейла. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Крістіана Бейла

Написати коментар...
Написати коментар...