Тор: Любов і грім (2022)Thor: Love and Thunder

Трейлер Тор: Любов і грім
75%
3
25%
1

Прем'єра в Україні 21 липня 2022

«Not every god has a plan»

У новому фільмі «Тор: Любов і грім» від Marvel Studios Бог грому вирушає на пошуки внутрішнього спокою. Проте галактичний убивця Ґорр, знаний як Убивця богів, прагне знищити усіх небожителів та перериває вихід Тора на пенсію. Щоб подолати загрозу, Бог грому звертається по допомогу до королеви Валькірії, Корґа та своєї колишньої дівчини Джейн Фостер. Остання, на подив Тора, тепер володіє його магічним молотом Мйолніром так само, як і Могутній Тор. Разом вони вирушають у незабутню космічну пригоду, щоб розкрити таємницю помсти Убивці богів і зупинити його, поки не стало надто пізно.

Жанри: бойовик, комедія, мелодрама, пригоди, фантастика, фентезі
Бюджет: $250 000 000
Тривалість: 1 г. 58 хв.
Країни: Австралія, США
Світова прем'єра: 23 червня 2022

Чи знаєте ви?

«Тор: Любов і грім» є четвертим сольним фільмом про пригоди супергероя з кіновсесвіту Marvel, що є рекордом, адже інші супергерої до Тора отримали лише по три сольники.

Відео матеріали «Тор: Любов і грім»

Рецензія на фільм «Тор: Любов і грім»
Мелодраматична балада про космічного вікінга та незрівнянну Наталі Портман

5 серпня 2022,  01:40 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Бог грому Тор завдяки харизмі Кріса Гемсворта завжди був улюбленцем публіки, незважаючи на те, що йому рідко щастило із сольними фільмами. Але в 2017 році за нього взявся талановитий новозеландець Тайка Вайтіті, і так на світ з'явився один із найкращих сольників кіновсесвіту Marvel під назвою «Тор: Раґнарок». Потім Тор разом із численними Месниками боровся з Таносом, у війні з яким він втратив свого брата Локі (цього разу він загинув по-справжньому), впав у глибоку депресію, вийшов із глибокої депресії, передав титул короля Нового Асгарда Валькірії та подався шукати пригоди на свій молот разом з Вартовими Галактики… Що ж було далі, про це розповідає вже четвертий сольний екшен бога грому «Тор: Любов і грім».

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Тор: Любов і грім». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Тор: Любов і грім»

Написати коментар...
Написати коментар...

Тор: Любов і грім, фільм 2022
Українська прем'єра 21.07.2022
Жанри: бойовик, комедія, мелодрама, пригоди, фантастика, фентезі
Австралія, США