Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Кріс ГемсвортChris Hemsworth

Кріс Гемсворт / Chris Hemsworth
Повне ім'я: Christopher Hemsworth
Народився 11 серпня 1983; Мельбурн, Вікторія, Австралія
Зріст: 190 см
83%
5
17%
1

Фільмографія Кріса Гемсворта

Шалений Макс: Фуріоса (2024) ... актор
Тор: Любов і грім (2022) ... Thor
Спайдергед (2022) ... актор, продюсер
Перехоплювач (2022) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Евакуація 2 (2022) ... Tyler Rake
Що, якби...? (2021) ... Thor
Локі (2021) ... Throg
Down Under Cover (2021) ... актор
James and the Giant Peach with Taika and Friends (2020) ... Aunt Sponge

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кріса Гемсворта. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кріса Гемсворта

Написати коментар...
Написати коментар...