Кріс ГемсвортChris Hemsworth

Кріс Гемсворт / Chris Hemsworth
Повне ім'я: Christopher Hemsworth
Народився 11 серпня 1983; Мельбурн, Вікторія, Австралія
Зріст: 190 см
83%
5
17%
1

Фільмографія Кріса Гемсворта

Тор: Любов і грім (2022) ... Thor
Що, якби...? (2021) ... Thor
Локі (2021) ... Throg
Spiderhead (2021) ... актор, продюсер
Down Under Cover (2021) ... актор
James and the Giant Peach with Taika and Friends (2020) ... Aunt Sponge
Евакуація (2020) ... Tyler Rake, продюсер
Люди в чорному: Інтернешнл (2019) ... Agent H

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кріса Гемсворта. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кріса Гемсворта

Написати коментар...
Написати коментар...