Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Холлі БерріHalle Berry

Холлі Беррі / Halle Berry
Повне ім'я: Halle Maria Berry
Народилася 14 серпня 1966
Зріст: 168 см
67%
2
33%
1

Фільмографія Холлі Беррі

Падіння Місяця (2022) ... Jo Fowler
The Mothership (2022) ... Sara Morse, продюсер (исполнительный продюсер)
Синці (2020) ... Jackie Justice, режисер, продюсер (продюсер)
The Best of the Kids' Choice Awards (2020) ... Self
Джон Уік 3 (2019) ... Sofia
Boomerang (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Кінгсман: Золоте кільце (2017) ... Ginger

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Холлі Беррі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Холлі Беррі

Написати коментар...
Написати коментар...