Холлі БерріHalle Berry

Холлі Беррі / Halle Berry
Повне ім'я: Halle Maria Berry
Народилася 14 серпня 1966
Зріст: 168 см
67%
2
33%
1

Фільмографія Холлі Беррі

Падіння Місяця (2022) ... Jo Fowler
Синці (2020) ... Jackie Justice, режисер, продюсер (продюсер)
The Best of the Kids' Choice Awards (2020) ... Self
Джон Уік 3 (2019) ... Sofia
Boomerang (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Кінгсман: Золоте кільце (2017) ... Ginger
Кінги: Банди Лос-Анджелеса (2017) ... Millie
Викрадення (2017) ... актриса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Холлі Беррі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Холлі Беррі

Написати коментар...
Написати коментар...