Марк РуффалоMark Ruffalo

Марк Руффало / Mark Ruffalo
Повне ім'я: Mark Alan Ruffalo
Народився 22 листопада 1967
Зріст: 175 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Марка Руффало

Що, якби...? (2021) ... Bruce Banner
Ім'я наше — Адам (2021) ... актор
Я знаю, що це правда (2020) ... Dominick and Thomas Birdsey, продюсер (исполнительный продюсер)
Темні води (2019) ... Robert Bilott, продюсер (продюсер)
Месники: Завершення (2019) ... Bruce Banner / Hulk
Капітан Марвел (2019) ... Bruce Banner
Endless Summer: 30 Years of Home and Away (2018) ... Hulk
Месники: Війна нескінченності (2018) ... Bruce Banner / Hulk

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Марка Руффало. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Марка Руффало

Написати коментар...
Написати коментар...