Марк РуффалоMark Ruffalo

Марк Руффало / Mark Ruffalo
Повне ім'я: Mark Alan Ruffalo
Народився 22 листопада 1967
Зріст: 175 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Марка Руффало

Я знаю, що це правда (2020) ... Dominick and Thomas Birdsey, продюсер (исполнительный продюсер)
Темні води (2019) ... Robert Bilott, продюсер (продюсер)
Месники: Завершення (2019) ... Bruce Banner / Hulk
Капітан Марвел (2019) ... Bruce Banner
Endless Summer: 30 Years of Home and Away (2018) ... Hulk
Месники: Війна нескінченності (2018) ... Bruce Banner / Hulk
Тор: Рагнарок (2017) ... Bruce Banner / Hulk
Все що завгодно (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Марка Руффало. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Марка Руффало

Написати коментар...
Написати коментар...