Марк РуффалоMark Ruffalo

Марк Руффало / Mark Ruffalo
Повне ім'я: Mark Alan Ruffalo
Народився 22 листопада 1967
Зріст: 175 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Марка Руффало

Месники: Династія Канга (2025) ... актор
Жінка-Галк: Адвокатка (2022) ... Bruce Banner
Проєкт «Адам» (2022) ... Louis Reed
Що, якби...? (2021) ... Bruce Banner
Я знаю, що це правда (2020) ... Dominick and Thomas Birdsey, продюсер (исполнительный продюсер)
Темні води (2019) ... Robert Bilott, продюсер (продюсер)
Месники: Завершення (2019) ... Bruce Banner / Hulk
Капітан Марвел (2019) ... Bruce Banner

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Марка Руффало. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Марка Руффало

Написати коментар...
Написати коментар...