Марк РуффалоMark Ruffalo

Марк Руффало / Mark Ruffalo
Повне ім'я: Mark Alan Ruffalo
Народився 22 листопада 1967
Зріст: 175 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Марка Руффало

Месники 4 (2019) ... Bruce Banner / Hulk
Newsflash (2019) ... Don Hewitt, слухи
Месники: Війна нескінченності (2018) ... Bruce Banner / Hulk
Тор: Рагнарок (2017) ... Bruce Banner / Hulk
Все що завгодно (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Команда Тора (2016) ... Bruce Banner
Ілюзія обману 2 (2016) ... Dylan Rhodes
У центрі уваги (2015) ... Mike Rezendes
Месники: Ера Альтрона (2015) ... Bruce Banner / Hulk
Звичайне серце (2014) ... Ned Weeks

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Марка Руффало. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Марка Руффало

Написати коментар...
Написати коментар...