Наталі ПортманNatalie Portman

Наталі Портман / Natalie Portman
Повне ім'я: Natalie Hershlag
Народилася 9 червня 1981
Зріст: 160 см
82%
9
18%
2

Фільмографія Наталі Портман

Тор: Любов і грім (2021) ... актриса
Люсі в небі (2019) ... Lucy Cola
Месники: Завершення (2019) ... Jane Foster
Смерть та життя Джона Ф. Донована (2018) ... Sam Turner
Vox Lux (2018) ... Celeste, продюсер (исполнительный продюсер)
The Lonely Island: Natalie's Rap 2.0 (2018) ... Natalie Portman
Анігіляція (2017) ... Lena
Dior: Miss Dior - What would you do for love? (2017) ... Miss Dior
Планетаріум (2016) ... Laura Barlow

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Наталі Портман. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Наталі Портман

Написати коментар...
Написати коментар...