Стен ЛіStan Lee

Стен Лі / Stan Lee
Повне ім'я: Stanley Martin Lieber
Народився 28 грудня 1922; Нью-Йорк, США
Пішов з життя 12 листопада 2018; Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Зріст: 180 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Стена Лі

Фантастична четвірка (2024) ... сценарист (комикс)
Людина-павук: Навколо всесвіту 2 (2023) ... сценарист (персонажи)
Крейвен-мисливець (2023) ... сценарист (персонажи)
Жінка-Халк (2022) ... сценарист
Я є Ґрут (2022) ... сценарист
Тор: Любов і грім (2022) ... сценарист
Місячний лицар (2022) ... сценарист
Людина-павук: Додому шляху нема (2021) ... сценарист (комикс)
Соколине Око (2021) ... сценарист
Локі (2021) ... сценарист

Біографія Стена Лі

Стен Лі (справжнє ім'я — Стенлі Мартін Лібер (англ.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Стена Лі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Стена Лі

Написати коментар...
Написати коментар...