Пенелопа КрусPenélope Cruz

Пенелопа Крус / Penélope Cruz
Повне ім'я: Penélope Cruz Sánchez
Народилася 28 квітня 1974; Мадрид, Іспанія
Зріст: 168 см
80%
4
20%
1

Фільмографія Пенелопи Крус

355 (2022) ... Graciela
Паралельні матері (2021) ... Janis
Офіційний конкурс (2021) ... Lola Cuevas
Осина мережа (2019) ... Olga Salanueva
El Hormiguero: Vacaciones en el Titanic (2019) ... Penélope Cruz
Біль та слава (2019) ... Jacinta
Усі знають (2018) ... Laura
Вбивство у «Східному експресі» (2017) ... Pilar Estravados
Ескобар (2017) ... Virginia Vallejo
¿Qué fue de Jorge Sanz? (2017) ... Penélope Cruz

Біографія Пенелопи Крус

Пенелопа Санчез Круз народилася 28 квітня 1974 року в іспанській столиці Мадриді. Перші кроки в статусі кіноактриси Пенелопа зробила під чуйним керівництвом відомого іспанського режисера Педро Альмодовара. Не дуже давно іспанка ввірвалася в Голівуд, знімаючись винятково у багатобюджетних хітах.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Пенелопи Крус. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Пенелопи Крус

Написати коментар...
Написати коментар...