Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Аннетт БенінгAnnette Bening

Аннетт Бенінг / Annette Bening
Повне ім'я: Annette Francine Bening
Народилася 29 травня 1958
Зріст: 169 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Аннетт Бенінг

Смерть на Нілі (2022) ... Euphemia
У полоні надії (2019) ... Grace
The Investigation: A Search for the Truth in Ten Acts (2019) ... рассказчик
Найгірший шлюб у Джорджтауні (2019) ... Amanda Brecht
Капітан Марвел (2019) ... Supreme Intelligence / Dr. Wendy Lawson
Звіт про тортури (2019) ... Senator Dianne Feinstein
Життя, яке воно є (2018) ... Dr. Cait Morris
Чайка (2018) ... Irina
A Great Big Story: Then & Now with Thora Birch (2017) ... Carolyn Burnham
Кінозірки не помирають в Ліверпулі (2017) ... Gloria Grahame

Біографія Аннетт Бенінг

Дочка страхового агента й церковної співачки, мріяла стати акторкою із самого дитинства й, коли настав час обирати професію, вступила на акторський факультет університету Сан-Франциско. Після його закінчення працювала в провінційних театрах. В 1986 році приїхала із чоловіком у Нью-Йорк, де почала виступати у позабродвейскими театрами.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Аннетт Бенінг. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Аннетт Бенінг

Написати коментар...
Написати коментар...