Кеннет БранаKenneth Branagh

Кеннет Брана / Kenneth Branagh
Народився 10 грудня 1960; Белфаст, Антрім, Північна Ірландія, Великобританія
Зріст: 177 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Кеннета Брани

Оппенгеймер (2023) ... актор
94-а церемонія вручення премії «Оскар» (2022) ... актор
Смерть на Нілі (2022) ... Hercule Poirot, режисер, продюсер (продюсер)
Белфаст (2021) ... режисер, продюсер (продюсер), сценарист
Тенет (2020) ... Andrei Sator
Артеміс Фаул (2020) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кеннета Брани. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кеннета Брани

Написати коментар...
Написати коментар...