Вийшов другий український трейлер очікуваного фільму Крістофера Нолана «Оппенгеймер»

10 травня 2023,  18:54 | Новини фільмів

Кілліан Мерфі та Метт Деймон працюють над створенням атомної бомби у новому трейлері біографічного фільму «Оппенгеймер», який зняв творець культових стрічок «Початок» та «Інтерстеллар» Крістофер Нолан.

«Оппенгеймер» буде байопіком про життя та роботу американського фізика Роберта Оппенгеймера, також відомого як «батько атомної бомби», створення якої змінило хід Другої світової війни та історію всього людства.

Роль Роберта Оппенгеймера виконує зірка фільму Нолана «Початок», трилогії «Темний лицар» та хітового серіалу «Гострі картузи» Кілліан Мерфі.

Його дружину Кітті Оппенгеймер втілює зірка фільмів «Диявол носить Prada» і «Мері Поппінс повертається» Емілі Блант, тоді як його коханку Джин Татлок зіграє зірка супергеройського екшену «Чорна вдова» Флоренс П'ю.

Тим часом Метт Деймон втілить генерала-лейтенанта Леслі Гровза мол., який працював над Мангеттенським проєктом (назва проєкту зі створення ядерної зброї) разом з Оппенгеймером. Компанію їм також складуть Роберт Дауні мол., він же Залізна людина, Гері Олдман, Рамі Малек, Кеннет Брана та Джек Квейд.

В українських кінотеатрах покази «Оппенгеймера» стартують 20 липня. В той же день у прокат вийде «Барбі» Грети Гервіг, що стало причиною появи багатьох мемів.

892 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: