Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Крістофер НоланChristopher Nolan

Крістофер Нолан / Christopher Nolan
Повне ім'я: Christopher Johnathan James Nolan
Псевдонім: Chris
Народився 30 липня 1970; Лондон, Англія, Великобританія
Зріст: 180 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Крістофера Нолана

Оппенгеймер (2023) ... режисер, продюсер, сценарист
Ліга справедливості Зака Снайдера (2021) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Тенет (2020) ... режисер, продюсер (продюсер), сценарист
The Doll's Breath (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Ліга справедливості (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Дюнкерк (2017) ... режисер
$ 20 000 000
Відео з участю Крістофера Нолана

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Крістофера Нолана. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Крістофера Нолана

Написати коментар...
Написати коментар...