Агата КрістіAgatha Christie

Агата Крісті / Agatha Christie
Народилася 15 вересня 1890; Торкі, Девон, Англія, Велика Британія
Пішла з життя 12 січня 1976; Воллінгфорд, Оксфордшир, Англія, Велика Британія
100%
1
0%
0

Фільмографія Агати Крісті

Смерть на Нілі (2021) ... сценарист (роман)
Yokoku Satsujin (2019) ... сценарист (роман)
Вбивства за алфавітом (2018) ... сценарист
Міс Ма, богиня помсти (2018) ... сценарист (роман)
Portrait (2018) ... сценарист (рассказ)
Kuroido Goroshi (2018) ... сценарист
Випробування невинністю (2018) ... сценарист
Вбивство у «Східному експресі» (2017) ... сценарист (роман)
Кривий будиночок (2017) ... сценарист (роман)
Свідок обвинувачення (2016) ... сценарист (пьеса)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Агати Крісті. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Агати Крісті

Написати коментар...
Написати коментар...
*}