Метт ДеймонMatt Damon

Метт Деймон / Matt Damon
Повне ім'я: Matthew Paige Damon
Народився 8 жовтня 1970
Зріст: 178 см
100%
7
0%
0

Фільмографія Метта Деймона

Остання дуель (2020) ... Jean de Carrouges, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Тихий омут (2020) ... Bill Baker
Аутсайдери (2019) ... Carroll Shelby
Місто на пагорбі (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Дедпул 2 (2018) ... Redneck #2
Божевільна (2018) ... Police Officer
Тор: Рагнарок (2017) ... Loki Actor
Субурбікон (2017) ... Gardner

Біографія Метта Деймона

Метью Пейдж Деймон народився 8 жовтня 1970 року в місті Кембридж, штат Массачусетс, США. Разом зі своїм старшим братом Метт ріс у родині процвітаючих батьків: його батько працював податковим інспектором, а мати викладала в коледжі. Проте, відносини між батьками не були міцними, і їхній шлюб розпався, коли Деймону-молодшему було всього два роки.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Метта Деймона. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Метта Деймона

Написати коментар...
Написати коментар...