Новини фільмів, в яких згадується Метт Деймон

14 квітня 2024,  13:56 | Новини фільмів

Зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс намагається знайти дітей для усіх самотніх уявних друзів в дубльованому трейлері сімейного фентезі «Уявні друзі».

Читати далі...
14 грудня 2023,  19:44 | Новини фільмів

Слідом за постером актор і продюсер Раян Рейнольдс, найбільш відомий за роллю антигероя Дедпула з коміксів Marvel, опублікував захоплюючий тизер-трейлер сімейного фентезі «IF», що вийде у травні 2024 року.

Читати далі...
26 липня 2023,  17:26 | Новини фільмів

На честь прем'єри очікуваного фільму «Оппенгеймер». який зняв культовий режисер Крістофер Нолан, представляємо ексклюзивні 5 хвилин цього біографічного епіка за участю Кілліана Мерфі, Емілі Блант, Метта Деймона, Роберта Дауні мол. та інших відомих акторів Голлівуду та Великої Британії.

Читати далі...
10 травня 2023,  18:54 | Новини фільмів

Кілліан Мерфі та Метт Деймон працюють над створенням атомної бомби у новому трейлері біографічного фільму «Оппенгеймер», який зняв творець культових стрічок «Початок» та «Інтерстеллар» Крістофер Нолан.

Читати далі...
30 березня 2023,  10:14 | Новини фільмів

Наступного тижня, 6 квітня, в український прокат вийде очікувана стрічка «Ейр», яку зняв лауреат премії «Оскар» Бен Аффлек. І разом з ним у цій драматичній історії зіграє його давній друг, лауреат премії «Оскар» Метт Деймон.

Читати далі...
11 лютого 2023,  10:54 | Новини фільмів

Цього тижня вийшов перший трейлер біографічної стрічки «Ейр», яка возз'єднає на екрані давніх друзів та лауреатів премії «Оскар» Бена Аффлека та Метта Деймона.

Читати далі...
4 січня 2023,  20:11 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер очікуваної біографічної стрічки «Оппенгеймер», яку зняв режисер хітових блокбастерів «Інтерстеллар», «Початок», «Дюнкерк» і трилогії «Темний лицар» Крістофер Нолан.

Читати далі...
21 грудня 2022,  19:50 | Новини фільмів

Зірка хітового серіалу «Гострі картузи» Кілліан Мерфі перевтілюється у творця атомної бомби у першому офіційному трейлері біографічної стрічки «Оппенгеймер», яка входить до різних списків найочікуваніших фільмів 2023 року.

Читати далі...
22 серпня 2022,  19:33 | Новини фільмів

Офіційний український постер біографічної стрічки «Оппенгеймер», яку зняв відомий голлівудський режисер Крістофер Нолан, розкриває, що вона вийде в український прокат 20 липня 2023 року, на день раніше її американської прем'єри.

Читати далі...
4 березня 2021,  22:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові фотографії зі знімального майданчика супергеройського фільму «Тор: Любов і грім» розкрили, що в ньому буде камео у Мелісси МакКарті. Причому вона з'явиться на екрані в дуже несподіваному образі. Обережно, спойлери.

Читати далі...
21 січня 2021,  17:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наша улюблена злюка зі всесвіту Marvel повертається! Карен Гіллан підтвердила свою участь в майбутньому супергеройському екшені «Тор: Любов і грім».

Читати далі...
4 березня 2020,  18:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки оскароносної стрічки «Розумник Вілл Гантінг»​ Бен Аффлек і Метт Деймон возз'єднаються на великому екрані в новому історичному фільмі Рідлі Скотта «Остання дуель», і у нас вже є перший погляд на героя Аффлека.

Читати далі...
19 листопада 2019,  02:06 | Новини фільмів

Володар премії «Оскар» Крістіан Бейл грає відважного, але дуже запальний гонщика Кена Майлза у фільмі «Аутсайдери», який вийшов в прокат 14 листопада.

Біографічна драма режисера Джеймса Менголда показує, як британський гонщик Кена Майлз (Бейл) і видатний автомобільний конструктор Керролл Шелбі (Метт Деймон) створюють кращий суперкар свого часу, щоб компанія Ford змогла вибороти першість в 24-годинній гонці Ле-Ман у їхніх давніх конкурентів Ferrari. В даному фрагменті Кену забороняють брати участь у перегонах, оскільки мірна валіза не поміщається в його багажник, і поки Керролл намагається знайти мирний вихід із ситуації, Кен бере в руки молоток і вирішує проблему по-своєму.

Чому байопік Менголда є одним з кращих фільмів 2019 року, який не варто пропускати, читайте в нашій рецензії на «Аутсайдерів».

18 вересня 2019,  15:02 | Новини фільмів

До нас примчав другий дубльований трейлер біографічної драми Джеймса Менголда «Аутсайдери», в якій Крістіан Бейл і Метт Деймон збираються перемогти в 24-годинній гонці на витривалість Ле-Ман. Якщо не повбивають один одного.

У фільмі «Аутсайдери» Бейл втілює відомого британського гонщика Кена Майлса, який не відрізняється спокійним характером, а Деймон постане в образі видатного автомобільного конструктора Керролла Шелбі. Вони давно знайомі і завжди погано ладнали, але тепер їм належить залишити свої розбіжності позаду, щоб принести компанії Ford перемогу в гонці Ле-Ман, залишивши з носом їхніх конкурентів Ferrari, які перемагають в цій гонці 5 років поспіль.

Дружину персонажа Бейла Моллі Майлс грає зірка популярного британського серіалу «Чужоземка» Катріна Балф. Українська прем'єра байопіка «Аутсайдери» відбудеться 14 листопада.