«Ейр»: український трейлер нової драми за участю Бена Аффлека, Метта Деймона і Віоли Девіс

30 березня 2023,  10:14 | Новини фільмів

Наступного тижня, 6 квітня, в український прокат вийде очікувана стрічка «Ейр», яку зняв лауреат премії «Оскар» Бен Аффлек. І разом з ним у цій драматичній історії зіграє його давній друг, лауреат премії «Оскар» Метт Деймон.

Фільм Аффлека розповідає про легендарне партнерство між тоді ще спортсменом-початківцем Майклом Джорданом і нещодавно створеним баскетбольним підрозділом компанії Nike. Разом вони створили бренд Air Jordan, який зробив революцію у спорті та сучасній культурі. Це зворушлива історія про визначний карʼєрний момент нестандартної команди, яка пішла ва-банк зі своєю ідеєю, про безкомпромісне бачення матері, яка знає, чого вартий талант її сина, а також про найвеличніший баскетбольний феномен усіх часів.

Компанію Аффлеку та Деймону складуть лауреатка премії «Оскар» Віола Девіс, зірка франшизи «Година пік» Кріс Такер та зірка хітового серіалу «Озарк» Джейсон Бейтман.

Заснована на реальних подіях драма «Ейр» буде третім фільмом, де Аффлек та Деймон грають разом, а також виступають продюсерами чи сценаристами. У 1998 році вони отримали по «Оскару» за сценарій до стрічки «Розумник Вілл Гантінг», а в 2021 році зіграли разом у фільмі Рідлі Скотта «Остання дуель».

Сценарій до стрічки «Ейр» написав Алекс Конвері. Для нього це повнометражний дебют, який виявився досить успішним, бо рейтинг фільму на IMDb вже складає 8,1.

Більше кінопрем'єр квітня ви знайдете в нашій афіші.

1124 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: