«Оппенгеймер»: стала відома дата української прем'єри нового фільму Крістофера Нолана

22 серпня 2022,  19:33 | Новини фільмів

Офіційний український постер біографічної стрічки «Оппенгеймер», яку зняв відомий голлівудський режисер Крістофер Нолан, розкриває, що вона вийде в український прокат 20 липня 2023 року, на день раніше її американської прем'єри.

Фільм «Оппенгеймер» розповість історію життя видатного американського фізика Роберта Оппенгеймера, також відомого як «батько атомної бомби». Роль Оппенгеймера виконає актор Кілліан Мерфі, відомий за серіалом «Гострі картузи».

Разом з цим постер повідомляє, що компанію йому в кадрі складуть такі відомі актори, як Емілі Блант, Метт Деймон, Роберт Дауні мол. та Флоренс П'ю.

Блант втілить його дружину Кітті Оппенгеймер, яка також була відомою вченою в області біології та ботаніки; Деймон зіграє генерала-лейтенанта Леслі Гровза, який під час Другої світової війни керував американською програмою зі створення ядерної зброї; Дауні мол. перевтілиться у відомого американського бізнесмена Льюїса Штрауса, який приймав активну участь у цій програмі; а П'ю виконає роль Джин Татлок, американської лікарки-психіатра, у якої був роман з Оппенгеймером.

Також постер каже, що нова стрічка Нолана була знята камерами IMAX, тож це буде один з найбільш видовищних фільмів, які вийдуть у кіно влітку 2023 року.

1050 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: