Аня Тейлор-ДжойAnya Taylor-Joy

Аня Тейлор-Джой / Anya Taylor-Joy
Народилася 16 квітня 1996; Майами, Флорида, США
Зріст: 169 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Ані Тейлор-Джой

Шалений Макс: Фуріоса (2024) ... Furiosa
Untitled Super Mario Project (2023) ... Princess Peach
Меню (2022) ... Margot
Амстердам (2022) ... актриса
Варяг (2022) ... Olga of the Birch Forest
Минулої ночі у Сохо (2021) ... Sandie
78-а церемонія вручення премії «Золотий глобус» (2021) ... актриса
Хід королеви (2020) ... Beth Harmon
Нові мутанти (2020) ... Illyana Rasputin / Magik
Дублінські бешкетники (2020) ... Jen

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ані Тейлор-Джой. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ані Тейлор-Джой

Написати коментар...
Написати коментар...