Аня Тейлор-ДжойAnya Taylor-Joy

Аня Тейлор-Джой / Anya Taylor-Joy
Народилася 16 квітня 1996; Майами, Флорида, США
Зріст: 169 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Ані Тейлор-Джой

Минулої ночі в Сохо (2021) ... Sandy
Хід королеви (2020) ... Beth Harmon
Нові мутанти (2020) ... Illyana Rasputin / Magik
Емма (2020) ... Emma Woodhouse
Радіоактивно (2019) ... Irene
Темний кристал: Епоха опору (2019) ... Brea
Playmobil: Фільм (2019) ... Marla
Hozier: Dinner & Diatribes (2019) ... Wife
Скло (2019) ... Casey Cooke
Оселя тіней (2017) ... Allie

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ані Тейлор-Джой. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ані Тейлор-Джой

Написати коментар...
Написати коментар...