Дені ВільньовDenis Villeneuve

Дені Вільньов / Denis Villeneuve
Народився 3 жовтня 1967; Trois-Rivières, Québec, Canada
100%
1
0%
0

Фільмографія Дені Вільньова

Дюна 2 (2023) ... режисер, сценарист
Дюна (2021) ... режисер, продюсер (продюсер), сценарист
Fights of the Future: The Action of «Blade Runner 2049» (2018) ... Self
Dressing the Skin: The Fashion of «Blade Runner 2049» (2018) ... Self
Той, хто біжить по лезу 2049 (2017) ... режисер
Прибуття (2016) ... режисер
Сікаріо (2015) ... режисер
Відео з участю Дені Вільньова

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Дені Вільньова. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Дені Вільньова

Написати коментар...
Написати коментар...