Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Дені ВільньовDenis Villeneuve

Дені Вільньов / Denis Villeneuve
Народився 3 жовтня 1967; Trois-Rivières, Québec, Canada
100%
1
0%
0

Фільмографія Дені Вільньова

Дюна 2 (2023) ... режисер, сценарист
Дюна (2021) ... режисер, продюсер (продюсер), сценарист
Fights of the Future: The Action of «Blade Runner 2049» (2018) ... Self
Dressing the Skin: The Fashion of «Blade Runner 2049» (2018) ... Self
Той, хто біжить по лезу 2049 (2017) ... режисер
Прибуття (2016) ... режисер
Сікаріо (2015) ... режисер
Відео з участю Дені Вільньова

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Дені Вільньова. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Дені Вільньова

Написати коментар...
Написати коментар...