Тімоті ШаламеTimothée Chalamet

Тімоті Шаламе / Timothée Chalamet
Повне ім'я: Timothée Hal Chalamet
Народився 26 грудня 1995; Нью-Йорк, США
Зріст: 178 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Тімоті Шаламе

Віллі Вонка (2023) ... Young Willy Wonka
Не дивіться наверх (2021) ... Quentin
Дюна (2021) ... Paul Atreides
«Французький вісник» від «Ліберті, Канзас Івнінг Сан» (2021) ... Zeffirelli
Маленькі жінки (2019) ... Theodore «Laurie» Laurence
Король (2019) ... King Henry V of England «Hal»
Дощовий день в Нью-Йорку (2019) ... Gatsby Welles
Гарний хлопчик (2018) ... Nic Sheff
Вороги (2017) ... Pvt. Philippe DeJardin
Леді Берд (2017) ... Kyle Scheible
Відео з участю Тімоті Шаламе

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Тімоті Шаламе. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Тімоті Шаламе

Написати коментар...
Написати коментар...