Френк ХербертFrank Herbert

Френк Херберт / Frank Herbert
Народився 8 жовтня 1920
Пішов з життя 11 лютого 1986
100%
1
0%
0

Фільмографія

Дюна (2021) ... сценарист (роман)
Frank Herbert's Cease Fire (2012) ... сценарист
Діти Дюни (2003) ... сценарист
Дюна (2000) (2000) ... сценарист
Дюна (1984) ... сценарист (роман)
Дюна: Сестринство () ... сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...