Новини фільмів, в яких згадується Пітер Сарсгаард

14 березня 2021,  01:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Метт Рівз повідомив в соцмережах, що 13 березня був останній день зйомок супергеройського екшену «Бетмен», де головну роль виконає Роберт Паттінсон.

Читати далі...
22 квітня 2020,  17:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фан-арт супергеройського екшену «Бетмен» показує, як зірка фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» Зої Кравіц може виглядати в образі знаменитої героїні коміксів DC Жінки-кішки.

Читати далі...
14 лютого 2020,  04:00 | Новини фільмів

Режисер майбутнього «Бетмена» Метт Рівз підготував найкращий подарунок на День святого Валентина для всіх шанувальників коміксів DC та супергеройських фільмів перший погляд на Роберта Паттінсона в костюмі Темного лицаря.

Рівз щойно поділився в мережі невеликим тизером, який під атмосферну музику повільно показує в червоному світлі фрагменти костюма Бетмена, дає розглянути знак кажана на його грудях, а потім камера йде вгору, і на екрані з'являється обличчя Паттінсона з його гострим підборіддям, яке частково приховує чорна шкіряна маска. Як вам цей перший погляд на костюм і маску нового Темного лицаря?

Разом з Паттінсоном у супергеройському фільмі Рівза зіграють Зої Кравіц, Колін Фаррелл, Енді Серкіс, Пол Дано, Джон Туртурро, Пітер Сарсгаард і Джеффрі Райт. Прем'єра «Бетмена» очікується в 2021 році.