Леа СейдуLéa Seydoux

Леа Сейду / Léa Seydoux
Народилася 1 липня 1985; Париж, Франція
Зріст: 168 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Леа Сейду

«Французький вісник» від «Ліберті, Канзас Івнінг Сан» (2021) ... Simone
Un Beau Matin (2021) ... актриса
007: Не час помирати (2020) ... Madeleine Swann
Курськ (2018) ... Tanya Averina
Зої (2018) ... Zoe
Це всього лиш кінець світу (2016) ... Suzanne Knipper
Land Rover «Spectre» Television Commercial (2015) ... Dr. Madeleine Swann
007 СПЕКТР (2015) ... Madeleine
Лобстер (2015) ... Loner Leader
Щоденник покоївки (2015) ... Célestine

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Леа Сейду. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Леа Сейду

Написати коментар...
Написати коментар...