Леа СейдуLéa Seydoux

Леа Сейду / Léa Seydoux
Народилася 1 липня 1985; Париж, Франція
Зріст: 168 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Леа Сейду

Дюна 2 (2023) ... Lady Margot
Злочини майбутнього (2022) ... Caprice
007: Не час помирати (2021) ... Madeleine Swann
Суперзірка (2021) ... France de Meurs
Історія моєї дружини (2021) ... Lizzy
«Французький вісник» від «Ліберті, Канзас Івнінг Сан» (2021) ... Simone
Un Beau Matin (2021) ... актриса
Курськ (2018) ... Tanya Averina
Зої (2018) ... Zoe
Це всього лиш кінець світу (2016) ... Suzanne Knipper

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Леа Сейду. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Леа Сейду

Написати коментар...
Написати коментар...