Колін ФарреллColin Farrell

Колін Фаррелл / Colin Farrell
Повне ім'я: Colin James Farrell
Народився 31 травня 1976; Дублін, Ірландія
Зріст: 178 см
85%
11
15%
2

Фільмографія Коліна Фаррелла

Бетмен (2022) ... Oswald Cobblepot / The Penguin
Покоління Вояджер (2021) ... Richard
Агент Єва (2020) ... Simon
Артеміс Фаул (2020) ... Artemis Fowl I
Північні води (міні-серіал) (2020) ... Henry Drax
Після Янга (2020) ... Jake
Джентльмени (2019) ... Coach
Дамбо (2019) ... Holt Farrier
Вдови (2018) ... Jack Mulligan
Legend of Cambria (2018) ... рассказчик

Біографія Коліна Фаррелла

Колін Фаррелл - ірландський кіноактор. Отримав популярність завдяки ролям у фільмах «Олександр», «Телефонна будка», «Особлива думка», «Рекрут», «Поліція Майамі. Відділ моралі», і багатьох інших.

Обговорення Коліна Фаррелла

Написати коментар...
Написати коментар...
*}