Джеффрі РайтJeffrey Wright

Джеффрі Райт / Jeffrey Wright
Народився 7 грудня 1965; Вашингтон, Колумбія, США
Зріст: 180 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Джеффрі Райта

Бетмен (2021) ... James Gordon
007: Не час помирати (2020) ... Felix Leiter
«Французький вісник» від «Ліберті, Канзас Івнінг Сан» (2020) ... Roebuck Wright
Чесний злодій (2020) ... актор
Щиголь (2019) ... Hobie
Пральня (2019) ... Malchus Irvin Boncamper
Зелені яйця та шинка (2019) ... McWinkle
Ещё повоюем (2018) ... продюсер
Притримай темряву (2018) ... Russell Core
З.К. (2018) ... Louis

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джеффрі Райта. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джеффрі Райта

Написати коментар...
Написати коментар...