Том ХенксTom Hanks

Том Хенкс / Tom Hanks
Повне ім'я: Thomas Jeffrey Hanks
Народився 9 липня 1956
Зріст: 183 см
86%
6
14%
1

Фільмографія Тома Хенкса

Untitled Elvis Presley Project (2021) ... Colonel Tom Parker
Новини світу (2020) ... Captain Jefferson Kyle Kidd, продюсер
BIOS (2020) ... Finch
Грейхаунд: Битва за Атлантику (2020) ... Commander Ernest Krause, сценарист
Чудовий день у нашому районі (2019) ... Fred Rogers
The Movies (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Історія іграшок 4 (2019) ... Woody
The Mayo Clinic, Faith, Hope and Science (2018) ... Will Mayo

Біографія Тома Хенкса

Том Хенкс народився 9 липня 1956 року в Каліфорнії (місто Конкорд). Його батьки розвелися, коли Тому було всього 5 років. Хлопчик залишився зі своїм батьком, і незабаром переїхав в Окленд. В 1974 році Том закінчує школу й вступає у Хейвардський коледж. Але незабаром юнак вирішує стати актором і пробивається в Університет міста Сакраменто, у якому бере активну участь у театральних постановках і вигострює свою майстерність.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Тома Хенкса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Тома Хенкса

dix

27 серпня 2007, 18:58

Самый необыкновенный Актер современности!!
0 / 0 
stix

27 серпня 2007, 19:01

Форест ГАмп лучшая работа!!! Во всем современном Кино!!!!!!
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...