Пол ДаноPaul Dano

Пол Дано / Paul Dano
Народився 19 червня 1984; Нью-Йорк, США
Зріст: 185 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Пола Дано

Бетмен (2022) ... Edward Nashton / The Riddler
The Guilty (2021) ... актор
Втеча з в'язниці Даннемора (2018) ... David Sweat
Дике життя (2018) ... режисер, продюсер, сценарист
Окча (2017) ... актор
Людина - швейцарський ніж (2016) ... Hank
Війна і мир (2016) ... Pierre Bezukhov
Юність (2015) ... Jimmy Tree

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Пола Дано. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Пола Дано

Написати коментар...
Написати коментар...